Ritmesectie

Bas – Anton Rolink, bassist / contrabassist / bioloog.
Op mijn 19e ben ik begonnen met basgitaarlessen. Na acht jaar les te hebben gehad van Jan Roemeling aan de Stedelijke muziekschool, was de tijd rijp voor contrabasles van Leo Giessen. Tijdens en na deze periode heb ik deelgenomen aan diverse workshops/bands/muziekbendes, zoals :
• Rhythm & Blues o.l.v. Harry van Lier
• The Busy Band, een Big Band in Groningen o.l.v. G. Meek
• Continuous Service, een cursus improvisatie voor elk instrument met Gerard Ammerlaan,
• Colourgroove, een funk-pop-soul band onder begeleiding van Junior Martir
• Spring!!!  ” Spring!!! is een stichting die steeds in korte trajecten (3-6 maand) muziekprojecten organiseert in de omgeving van Groningen en Haren. SPRING!!! wil met amateurs en professionals eigen muziek maken en laten horen, waar het publiek en de deelnemers blij van worden.”
Tegenwoordig produceer ik mijn geliefde “langegolfgeluiden” in Moonlight Big Band en ben ik verder nog actief met verschillende muziekbendegenoten in onder andere een jazz trio, een pop-classic-rock band en een progressive -rock-metal band.

 

Piano – Neeke Spanjer

Gitaar – Dennis Mol

 

Drums – Mijn naam is Bart Brons ik ben 44 jaar. Ik speel drums sinds mijn tiende. Ik heb leren trommelen bij de drumband en brassband Constantijn Huygens in Appingedam. Ook heb ik les gehad op de muziekschool Ivak in Delfzijl. Ik heb jaren lang verschillende slagwerkinstrumenten (marimba, pauken, concertslagwerk)  gespeeld in verschillende brassbands. De laatste jaren speel ik alleen nog maar drums.Ik heb een brede muziek smaak. Maar ik hou vooral van pop, funk en jazz. Sinds twee jaar speel ik in een heel leuk jazz/pop bandje Moodswings. En September 2017 ben ik gevraagd om terug te komen als drummer bij de Moonlight bigband. Het is een geweldige band met een heel sterk repertoire en een goede bandleider!