Trombones

 

2e trombone – Ik ben Rutger van Zwieten, ben getrouwd en heb 4 kinderen. Bij ons thuis is het vrijwel altijd een overdonderende muzikaliteit met piano, drums, gitaar, basgitaar en zang. En ik dus trombone. Ik ben mijn muzikale carrière begonnen in +/- 1977 bij Excelsior Westenholte. Ik mocht kiezen uit bugel en… nou eigenlijk alleen bugel.

Na een aantal jaren overgestapt op trombone en daarna bastrombone. Les gehad van Nico Karel. In Seedorf, Limburgse Jagers, bes bas gespeeld (Taptoe Breda 1985!) en meegezongen in koor van militair personeel. Vanaf 1992 tot 2006 Bij de Bazuin Meppel trombone en later bastrombone. Regelmatig werd ik uitgeleend aan korpsen als Ons Genoegen (Hattem) en Prinses Margriet (Rouveen). Sinds 1986 maak ik ook deel uit van de Terri Bell Jazzband in Zwolle. Daarnaast zing ik de tenorpartij bij Kleinkoor Vivace.  Ook verleen ik graag medewerking bij het opleuken van orgelspel op bijvoorbeeld monumentendag of kerkdiensten.

3e tromboneEllen


Bastrombone – Ik ben Jan Hekker, geboren in 1962, getrouwd en heb 2 kinderen.In 1970 ben ik bij de plaatselijke fanfare “Euterpe” Rolde begonnen op Bariton/Euphonium, en op m’n 13 verder gegaan op Bas Tuba. Om een nieuwe muzikale uitdagen te hebben, ben ik in 1986 begonnen met Schuiftrombone, in 1990 ben ik bij de ICO Bigband Assen Bass-Trombone gaan spelen. In 1995 heb ik samen met een aantal familieleden en kennissen het “ Klein Orkest Rolde “ opgericht, waar ik Bass-Trombone en Bas-Tuba speel.

Sinds 2001 speel ik Bass-Trombone bij Moonlight, wat ik met veel plezier doe. Mijn motto is dan ook “ op een zo’n hoog mogelijk niveau met plezier muziek maken”